Aviečių ir žaliųjų citrinų granita

  • Paruošimas 4h ,  Gaminimas 30min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • Šviežios avietės
     0,625 kg
  • Šviežios žaliųjų citrinų sultys
     125 ml
  • Medus
     350 g
  • Šaltas virintas vanduo
     250 ml

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Visus ingredientus, išskyrus romą, supilkite į plaktuvą ir plakite apie 30 sekundžių, kol pasidarys vientisa masė. Perkoškite per sietelį, kad neliktų sėklyčių. Įpilkite romo ir išmaišykite.

Masę supilkite į pyrago skardą. Šaldykite 4–5 valandas, būtinai (!) kas valandą pamaišydami, kol susiformuos ledo kristalai. Jei norite, patiekdami kiekvieną porciją papuoškite šviežiomis avietėmis.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.