Auksinis pienas su ciberžole ir gvazdikėliais

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 25min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • Pienas be laktozės, 1,5 proc. riebumo
     1 l
  • Ciberžolė
     3 arbat. šaukštelis (-iai)
  • Cinamonas
     1 arbat. šaukštelis (-iai)
  • Gvazdikėlių
     4 vnt.
  • Malti juodi pipirai
      pagal skonį

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Į vidutinio dydžio puodą supilkite pieną, suberkite ciberžolę, cinamoną ir gvazdikėlius.

 Pieną su prieskoniais kaitinkite nuolat maišydami ant mažos ugnies 15–30 minučių.

 Baigdami virti, įmeskite žiupsnelį maltų juodųjų pipirų. 

Nukelkite puodą nuo ugnies ir leiskite pienui atvėsti.

 Prieš patiekdami, išimkite gvazdikėlius ir pasaldinkite pieną medumi.

Pastaba: jei nemėgstate gvazdikėlių, galite juos pakeisti ½ šaukštelio šviežio smulkiai tarkuoto imbiero.
 

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.