Aštrus padažas SALSA CRIOLLA

  • Paruošimas 9min ,  Gaminimas 1min
  • Lengvas

Ingredientai

Patiekalui reikės

  • raudonųjų svogūnų
     3 vnt.
  • aitriųjų raudonųjų paprikų
     2 vnt.
  • petražolių
     1 ryšulėlis (-iai)
  • žaliosios citrinos
     1 vnt.
  • rapsų aliejaus
     3 valg. šaukštas (-ai)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Nulupkite svogūnus ir smulkiai juos supjaustykite.

Padalinkite aitriąsias paprikas perpus, išimkite iš jų sėklas ir smulkiai supjaustykite.

Supjaustykite petražoles. Iš citrinos išspauskite sulčių.

Sumaišykite svogūnus, aitriąsias paprikas ir petražoles su žaliosios citrinos sultimis ir aliejumi.

Pagardinkite druska ir šviežiai maltais pipirais.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.