Apkepta tešloje vištienos filė su špinatais

  • Paruošimas 20min ,  Gaminimas 20min
  • Vidutinis

Ingredientai

Ingredientai:

  • Viščiuko filė, supjaustyta horizontaliai
     300 g
  • Sluoksniuota sviestinė mielinė tešla
     1 pakuotė (-ės)
  • Mažieji špinatai
     100 g
  • Česnkas
     2 skiltelė (-ės)
  • Sviestas
     1 valg. šaukštas (-ai)
  • Sūris su mėlynuoju pelėsiu
     125 g
  • Kamemberas
     125 g
  • Jūros druska ir pipirai
      pagal skonį

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Keptuvėje ištirpinkite šaukštą sviesto, suberkite susmulkintą česnaką, pakepinkite, kol pasklis aromatas.

Tada į keptuvę dėkite špinatus, kepkite maždaug 2 minutes, kol išsiskirs sultys.

Tešlos lakštą ištieskite ant stalo, tešlą įpjaukite iš abiejų pusių juostelėmis įstrižai – vidurį palikite sveiką

Į tešlos centrą dėkite druska ir pipirais paskanintus vištienos gabaliukus. Ant jų užtrupinkite sūrio su mėlynuoju pelėsiu, suverskite pakepintus špinatus.

Išdėliokite kamambero griežinėlius ir supinkite iš tešlos pynutę, kryžiuodami tešlos juosteles iš abiejų pusių centro link

Pynutę guldykite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite iki 220 ˚C įkaitintoje orkaitėje 12–15 minučių.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.