0
0,00 €
Pasirinkti laiką

NAUJIENA - „RIMI FREEFROM“ MILTŲ MIŠINIAI

„Rimi FreeFrom“ siūlo asortimentą pirkėjams, jautriems vienai ar kelioms maisto sudedamosioms dalims ar tiesiog norintiems paįvairinti savo racioną. Atsižvelgdami į pirkėjų prašymus, pristatome naujieną – įvairius miltų mišinius be glitimo. Lengva, patogu ir skanu. Skaityk toliau ir sužinosi!

„Rimi freefrom“ miltų mišiniai

Pasigamink lengvučių šokoladinių keksiukų

Reikės: 90 ml vandens, 3 v. š. aliejaus, 4 kiaušinių, 12 keksiukų kepimo formelių.

Paruošimas:

  • Suberk sausą miltų mišinį į didelį dubenį ir gerai išmaišyk.
  • Supilk vandenį, aliejų, įmušk kiaušinius ir dar kartą išmaišyk. 
  • Tešla užpildyk 3/4 kepimo formelių. 
  • Dėk į iki 200 °C temperatūros įkaitintą orkaitę, pasirink ventiliatoriaus funkciją ir kepk maždaug 13 minučių.  

Išsikepk daugiagrūdės duonos!

Reikės: 380 ml vandens, 3 v. š. aliejaus, kepimo formos. 

Paruošimas:

  • Ištepk formą riebalais ir pabarstyk miltais be glitimo.
  • Suberk sausą miltų mišinį į didelį indą ir gerai išmaišyk.
  • Supilk aliejų ir vandenį ir gerai išmaišyk.
  • Palik tešlą pastovėti 15 minučių šiltoje vietoje.   Maišyk tešlą 2 minutes.   
  • Perkelk tešlą į paruoštą kepimo formą.
  • Uždenk kepimo formą virtuviniu rankšluosčiu ir palik šiltoje vietoje 20 minučių.
  • Įkaitink orkaitę iki 200 °C temperatūros ir kepk 20 minučių.
  • Tada padidink temperatūrą iki 225–230 °C ir kepk dar 7 minutes.
  • Išjunk orkaitę ir palik duoną vėsti kepimo formoje 5 minutes. Išimk duoną iš formos ir vėsink dar 15 minučių.

Išsikepk kepalą tamsios duonos!

Reikės:  420 ml vandens, 3 v. š. aliejaus, 2 a. š. acto, kepimo formos.  

Paruošimas:

  • Kepimo formą patepk riebalais ir pabarstyk miltais be glitimo.
  • Suberk sausą mišinį į dubenį ir gerai išmaišyk.
  • Supilk aliejų, vandenį ir actą.
  • Gerai išminkyk tešlą, kol jos konsistencija taps vientisa.
  • Palik tešlą pastovėti 10 minučių šiltoje vietoje, tada minkyk dar 2 minutes.
  • Perkelk tešlą į paruoštą kepimo formą. Uždenk kepimo formą virtuviniu rankšluosčiu ir palik šiltoje vietoje 20 minučių.
  • Įkaitink orkaitę iki 200 °C temperatūros ir kepk 20 minučių.
  • Padidink temperatūrą iki 225–230 °C temperatūros ir kepk dar 7 minutes.
  • Išjunk orkaitę ir palik duoną atvėsti formoje 5 minutes.
  • Išimk duoną iš formos ir palik vėsti dar 15 minučių.

Gal savaitgalį norėsis blynų?

Naudok universalų miltų mišinį be glitimo bet kuriam receptui! 

Mano paskyra

Pradžia Pristatymas
0 0,00 €