Čia pigu kiekvieną dieną

 

„Rimi“ parduotuvėse rasite prekes, pažymėtas ženklu ČIA PIGU KIEKVIENĄ DIENĄ. Šis ženklas – tai mūsų geros kainos ir kokybės santykio garantija.

ČIA PIGU KIEKVIENĄ DIENĄ prekių kaina nėra akcija. Tai mūsų pasiūlymas įsigyti kokybiškus produktus išleidžiant mažiau. Ženklą pritaikėme daugiau nei 250 kasdien vartojamų populiarių prekių – ČIA PIGU KIEKVIENĄ DIENĄ žymime pieno produktus, duonos gaminius, šviežią mėsą, higienos priemones ir kitas itin dažnai vartojamas prekes.

 ČIA PIGU KIEKVIENĄ DIENĄ – tai galimybė jums sutaupyti kasdien.

Visi turime savo būdų, kaip taupyti

Štai dar vienas: receptai su produktais iš ČIA  PIGU sąrašo

Spagečiai su tunu ir žirneliais

Žirnių ir daržovių sriuba

Obuolių pyragas su avižinių dribsnių trupiniais

Ar žinojai, kad, kiaušinius pakeitę avižiniais dribsniais, gausime ypatingai traškų ir gardų pyragą?

Bekaulis karpis terijakio ir medaus padaže

Naujausioje „Druska ir pipirai“ laidoje kviečiame nertis į gastronominę kelionę į Aziją – gaminsime karpio filė terijakio ir medaus padaže. Į Aziją keliauja „Rimi“ kulinarijos technologė Lina Barčaitė ir „Liu Patty desertinė“ šeimininkė Liucina Rimgailė.

Desertas su karamelizuota juoda duona ir braškėmis

Šventinėje „Druska ir pipirai“ laidoje „Rimi“ konditerijos technologė Daiva Selilė ir renginių vedėjas Dainius Martinaitis netradiciškai eksperimentuoja – gamina desertą su karamelizuota juoda duona ir braškėmis.

Apelsinais kvepiantis kumpis

Siūlome išbandyti apelsinais kvepiantį kiaulienos kumpį, kurį 15min laidoje „Druska ir pipirai“ ruošia „Rimi“ mėsos technologas Vidas Nadzeika ir žurnalistė Kristina Kanišauskaitė-Šaltmerė.

Meduolių ir bananų pyragas

Technologė Viktorija Dubinskienė ir videožurnalistas Tadas Grabys gamina visai nesudėtingą meduolių ir bananų pyragą, kuriam reikės tik keturių ingredientų.

Marmurinis keksas

Mmmmarmurinis keksas – atrodo sudėtingas iššūkis? Naujausioje „Druska ir pipirai“ laidoje technologė Viktorija Dubinskienė ir influenceris, fotografas Deividas Bendžius įrodė, kad namie jį pagaminti visai paprasta!

Šokoladinis tinginys be kondensuoto pieno

„Druska ir pipirai“ laidoje lankosi daininkė Irena Starošaitė. Kartu su „Rimi“ konditere Daiva Selile ji gamina netradicinį tinginio variantą be kondensuoto pieno ir pasakoja apie mėgstamiausius šeimos desertus.

Persikų ir jogurto tortas

Šiame „Druska ir pipirai“ laidos epizode kviečiame nusikelti atgal į gaivius ir saulėtus vasaros prisiminimus. „Rimi“ konditerijos technologė Daiva Selilė ir 15min videožurnalistė Danielė Patapaitė gamina lengvą persikų ir jogurto tortą, kurio net nereikia kepti, o ingredientai labai paprasti.

Apkeptas kiaulienos kepsnelis su daržovėmis

Šefė Lina Barčaitė ir video žurnalistas Tadas Grabys atskleidė kelias paslaptis, kaip įprastus kiaulienos kepsnelius paruošti naujai.

Perlinių kruopų toškinys su daržovėmis ir kiauliena

Kartais ieškodami ypatingų naujų skonių, pamirštame laiko patikrintus produktus – todėl trečiojoje „Druska ir pipirai“ laidoje „Rimi“ šefė Lina Barčaitė ir dainininkas Romas Dambrauskas gamina kiaulienos, perlinių kruopų ir daržovių troškinį.

Šventinės sluoksniuotos tuno salotos

Šefė Lina Barčaitė ir operos solistas Eugenijus Chrebtovas gamina legendinės silkės pataluose pusbrolį – švelnesnį ir lengvesnį sluoksniuotą tuną.

Bulvių ir žuvies kroketai

 

„Druska ir pipirai“ debiutinėje kulinarinėje laidoje kulinarijos technologė-šefė Lina Barčaitė kartu su aktore Redita Dominaityte gamina kroketus iš žuvies ir bulvių.