Mėsos ir žuvies patiekalai

Kiekvienos šventės akcentas – pagrindinis mėsos ar žuvies patiekalas. Bet jeigu pritrūkote laiko, svečius nustebins „Rimi“ kulinarų su meile paruošti gaminiai.

 

Norėdami užsisakyti šiuos gaminius, kreipkitės į šias „Rimi Hyper“ parduotuves:

 Vilniuje

Kaune:

Mėsos patiekalai

Keptas avienos mentės suktinis

Keptas avienos mentės suktinis marinuotas įvairiomis prieskonimnėmis žolelėmis. 

Keptas kiaulienos šoninės suktinis (Porchetta)

Keptas kiaulienos šoninės suktinis marinuotas naudojant česnaką, raudonėlį, baziliką, juoduosius pipirus, petražoles ir papriką.

Kalakutienos pyragas su daržovėmis

Kalakutiena su morkų, brokolių ir šparaginių pupelų mišiniu. Paskaninta prieskoniais ir traškia saulėgrąžų sėklų plutele.

Kalakutienos didkepsnis su vaisiais

Kalakutiena paskaninta džiovintais obuoliais ir spanguolėmis bei traškiomis moliūgų sėklomis.

Traškios vištienos vėrinukas

Vištienos filė gabalėiai, marinuoti apelsinų sultyse ir prieskoniuose, apvolioti džiuvesėliuose su sezamo sėklomis ir gruzdinti aliejuje.

Apelsininė antis

Antis su ryškiu apelsinų poskoniu. Įdaryta apelsinais ir paskaninta prieskoniais.

Žuvies patiekalai

Įdaryti karpio pjausniai

Karpių pjausneliai, įdaryti karpių mėsos, paskanintos keptomis morkomis ir svogūnais, natūralios grietinėlės, kiaušinių masės, prieskonių įdaru.

Sluoksniuotas žuvų paštetas

Paštetas sluoksniuojamas iš jūrų lydekų filė su špinatais ir menkių filė su morkomis, kurios paskanintos natūralia grietinėle ir prieskoniais.

Keptos karpio juostelės

Gruzdintos, traškios, džiūvėsėliuose apvoliotos karpio filė juostelės.

Sūdytos lašišos terinas

Naminio sūdymo lašišos užkandis su puriu varškės sūrio kremo ir grietinėles įdaru, paskanintas dirbtiniais ikrais.

Sūdyta lašiša burokėlių pataluose

Lašišos file sūdyta burokėlių pataluose su prieskoniais.