Šviežia mėsa

Kiekvienam mėsos patiekalui svarbiausia – tinkamas mėsos pasirinkimas. O jeigu trūksta idėjų kaip ją pagardinti, rinkitės jau sumarinuotą jautieną, veršieną, ėrieną ar kiaulieną.

 

Norėdami užsisakyti mėsos gaminius, kreipkitės į šias „Rimi Hyper“ parduotuves Vilniuje:

Jautiena

Atšaldyta jautienos krūtininė be kaulo (Brisket)

Išpjauti stačiakampio formos jaučio krūtinės raumenys.

Atšaldyta jautienos šonkaulių grandinėlė

Apie 5 cm pločio nepjaustyti tarp kaulų jautienos šonkauliai.

Atšaldytas jautienos antrekotas su šonkauliu (Tomahawk)

Išskirtinės kokybės jautienos antrekotas su 20 cm šonkauliu.

Atšaldyta jautienos nugarinė su išpjova (T-Bone)

Tai jautienos nugarinės ir išpjovos kepsnys su kaulu, kuris ypač patiks jautienos kepsnių mėgėjams.

Atšaldyta jautienos kulninė be kaulo

Jautienos raumenys, nupjauti nuo blauzdikaulio ir dilbio kaulo, supjaustyti apie 10 cm storio riekelėmis ir perrišti špagatu.

Atšaldyta jautienos papilvė (Flank)

Iš jautienos paslėpsnio išpjauta jautienos stormena.

Veršiena

Atšaldyta veršienos nugarinė su šonkauliu

Veršienos nugarinės dalis be keterinių ataugų, su šonkauliais, kurių ilgis ne ilgesnis kaip 8 cm. 

Atšaldytas veršienos kumpis su kaulu (didkepsnis)

Veršienos kumpio didkepsnis be kryžminio kaulo.

Atšaldytas veršienos kumpis su kaulu su kulniuku

Veršienos kumpio didkepsnis be kryžminio kaulo, su kulniuku.

Aviena

Atšaldytas avienos kumpis su kaulu ir kulniuku

Avienos kumpio didkepsnis be kryžminio kaulo, su kulniuku.

Kiauliena

Kiaulienos nugarinės didkepsnis su šonkauliu

Kiaulienos nugarinė be kaulų, su šoninės dalimi ir apie 12 cm šonkauliu.

Marinuota mėsa

Marinuota jautienos šonkaulių grandinėlė

Apie 5 cm pločio nepjaustyti tarp kaulų jautienos šonkauliai, marinuoti druska, česnaku, kmynais ir kitomis prieskoninėmis žolelėmis.

Marinuota jautienos papilvė (Flank)

Iš jautienos paslėpsnio išpjauta stormena, marinuota česnaku, kmynais ir kitomis prieskoninėmis žolelėmis.

Marinuotas veršienos kumpis su kaulu

Veršienos kumpio didkepsnis be kryžminio kaulo, marinuotas kmynais, bazilikais, raudonėliu ir kitomis prieskoninėmis žolelėmis.

Marinuotas veršienos kumpis su kaulu ir kulniuku

Veršienos kumpio didkepsnis su kulniuku (be kryžminio kaulo), marinuotas kmynais, bazilikais, raudonėliu ir kitomis prieskoninėmis žolelėmis.

Marinuotas avienos mentės suktinis

Avienos mentės be kaulo su kulniuku suktinis, marinuotas su kmynais, mairūnais, juodais pipirais ir kitomis prieskoninėmis žolelėmis.

Marinuotas avienos kumpis su kaulu ir kulniuku

Avienos kumpio didkepsnis su kulniuku (be kryžminio kaulo). Marinuotas kmynais, mairūnais, juodais pipirais ir kitomis prieskoninėmis žolelėmis.

Marinuotas kiaulienos šoninės suktinis (Porchetta)

Kiaulienos šoninės suktinis, marinuotas naudojant česnaką, raudonėlį, baziliką, juoduosius pipirus, petražoles ir papriką.

Marinuotas kiaulienos mentės suktinis su kulniuku

Kiaulienos mentės be kaulo su oda ir kulniuku suktinis, marinuotas naudojant česnaką, raudonėlį, baziliką, juoduosius pipirus, petražoles ir papriką.