„Kekavos“ marinatai naujam kepimo ant grotelių sezonui!

Kepimo ant grotelių sezonas – tai laikas, kai kulinariniai įgūdžiai iš virtuvės bei iš maisto gaminimo knygų ruošiami patiekalai perkeliami po atviru dangumi.

“Užauginta be antibiotikų“ marinuotų produktų šeimą šį sezoną papildė - Plonieji vištienos filė kepsneliai, marinuoti pikantiškame pipiriniame marinate, lengvo ir viliojančio dūmų skonio. Sultingi vištienos filė kepsneliai visada pavyks, juos galima lengvai ir greitai pagaminti keptuvėje arba sukurti iškylai gardų užkandį, kepamą ant grotelių.

Atgal į „Rimi“ produktų asortimentą
Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.